Title Image

Νέος οδηγός πόλης του δήμου Χαλανδρίου με φόντο την πανδημία

Νέος οδηγός πόλης του δήμου Χαλανδρίου με φόντο την πανδημία

Η τρέχουσα υγειονομική-οικονομική κρίση, όπως έχει παρατηρηθεί, παρότι επιταχύνει τον «ψηφιακό μετασχηματισμό», επιδεινώνει παράλληλα διαστάσεις της ψηφιακής υστέρησης μικρών επιχειρήσεων που αδυνατούν να προσαρμοστούν άμεσα στα νέα δεδομένα. Ο Δήμος Χαλανδρίου στην προσπάθεια στήριξης της τοπικής αγοράς έχει ξεκινήσει τη δημιουργία ενός οδηγού πόλης, στοχεύοντας στην αμεσότερη προώθηση των επιχειρήσεων και των ψηφιακών τους μέσων μέσα από την παρουσία τους στην ιστοσελίδα του δήμου.

Ο οδηγός φιλοξενείται μέσα στην ειδική ενότητα επιχειρήσεις/καταστήματα στην οποία αναρτώνται, σημαντικές ενημερώσεις που αφορούν τον εμπορικό κλάδο και τους επαγγελματίες. Στόχος του είναι να αποτελέσει έναν νέο ισχυρό ψηφιακό κόμβο επικοινωνίας που θα διευκολύνει τις συναλλαγές των δημοτών με τις επιχειρήσεις.

Η προβολή των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων γίνεται μέσω διάφορων χαρακτηριστικών όπως  χάρτη, προσφορών, φωτογραφιών και κειμένου.Οι δημότες πλοηγούνται  και ενημερώνονται εύκολα για τα νέα της τοπικής αγοράς, ενώ μπορούν να ψωνίσουν γρήγορα από όσα καταστήματα διαθέτουν υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου και click away, πατώντας απλά στα ενεργά link, τα οποία  τους μεταφέρουν αυτόματα στις ιστοσελίδες και στα μέσα  κοινωνικής δικτύωσης των εμπόρων και των εταιρειών.

Στον κατάλογο προστίθενται καθημερινά νέες επιχειρήσεις και προσφορές. Για να εντάξετε την επιχείρηση σας στον δωρεάν δημοτικό οδηγό της πόλης σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε  στην ηλεκτρονική διεύθυνση v.christouli@halandri.gr, ένα μικρό διαφημιστικό  κείμενο 200 λέξεων, 4-5 φωτογραφίες καθώς και τα ενεργά link των ηλεκτρονικών μέσων που διαθέτετε. Ειδική συνεργάτης επικοινωνίας: κα Βάλια Χριστούλη τηλ. 2132023919.