Title Image

Δήμος Χαλανδρίου: Αγνοεί την πραγματικότητα ή ψεύδεται συνειδητά ο κ. Ρώμας

Δήμος Χαλανδρίου: Αγνοεί την πραγματικότητα ή ψεύδεται συνειδητά ο κ. Ρώμας

Mε αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως», από τις 28.11.23, με την οποία εγκαλείται ο Δήμος Χαλανδρίου για αδιαφορία και για έκθεση των πολιτών σε κίνδυνο, μετά από πτώση κολώνας φωτισμού, σε χώρο της «Αττικό Μετρό», μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα, ο Δήμος Χαλανδρίου αναφέρει τα εξής:

Σε νέα προσπάθεια κατασυκοφάντησης της δημοτικής Αρχής, επιδίδεται ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως» Χάρης Ρώμας, με αφορμή την πτώση κολώνας φωτισμού, στις 2 Νοεμβρίου, σε χώρο της «Αττικό Μετρό», μετά από αυτοκινητιστικό, καταγγέλλοντας τη διοίκηση, με ασύστολα ψεύδη, ότι έθεσε σε κίνδυνο τους πολίτες του Χαλανδρίου, αδιαφορώντας για το συμβάν.

Ο κ. Ρώμας όφειλε να γνωρίζει ότι η κολώνα αποτελεί εξοπλισμό τοποθετημένο από την «Αττικό Μετρό», σε ακίνητο ιδιοκτησίας της, στο οποίο, ο Δήμος, δεν έχει δικαίωμα παρέμβασης. Παρόλα αυτά, με αίσθημα ευθύνης, ο Δήμος Χαλανδρίου ήδη, από τις 2 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα πτώσης της κολώνας, παρενέβη για να απομονωθεί η παροχή ρεύματος, για να μην κινδυνέψουν οι περαστικοί ή τα ζωάκια που θα διέρχονταν από το σημείο.

Το καλώδιο λοιπόν δεν ήταν ηλεκτροφόρο, όπως ψευδώς διατείνεται ο κ. Ρώμας, στις 28 Νοεμβρίου, ο οποίος ανακάλυψε το γεγονός με καθυστέρηση ενός μήνα.

Όφειλε λοιπόν να ενημερωθεί, αν δεν γνώριζε, πριν προχωρήσει σε τέτοια συκοφαντική ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει το Δήμο με χονδροειδή ψεύδη. Δεν το έπραξε όμως, γεγονός που καταδεικνύει ότι, για μια ακόμα φορά καταφεύγει, στην προσφιλή πρακτική των fake news. Αυτά ξέρει, αυτά εμπιστεύεται.

Υ.Σ.:  Ενημερώνονται οι πολίτες, μετά από νέα αυτοψία του Δήμου, στις 1.12.23, ότι η κολώνα έχει απομακρυνθεί από το σημείο, όχι από συνεργείο του Δήμου Χαλανδρίου.