Title Image

26 Ιουνίου 2008,Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

26 Ιουνίου 2008,Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών





   

26 ΙΟΥΝΙΟΥ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, 26 Ιουνίου, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώνει υπαίθρια εκδήλωση πρόληψης – ενημέρωσης, την Πέμπτη 26 Ιουνίου, σε τρία κεντρικά σημεία του Δήμου μας:  διασταύρωση πεζόδρομων Χαϊμαντά & Πλάτωνος, πλατεία Δούρου, προαύλιος χώρος Εθνικής Τράπεζας, το πρωί 11.00 – 14.00 και το απόγευμα 17.00 – 20.00.


Στόχοι της εκδήλωσης είναι:  
α) Η ευαισθητοποίηση των Δημοτών και γενικά των Φορέων και Υπηρεσιών του Δήμου μας για το πρόβλημα της τοξικοεξάρτησης,
β)  Η ενημέρωση για το πρόβλημα και την αντιμετώπισή του.
γ)  Η πληροφόρηση των Υπηρεσιών που παρέχει το Τμήμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας σχετικά με την Πρόληψη.


Η συμμετοχή φορέων κατά των ναρκωτικών του ΚΕΘΕΑ, του ΟΚΑΝΑ, του 18ΑΝΩ με την παρουσία μελών του Προγράμματος και του Συλλόγου Γονέων των Μονάδων τους,  θα συντελέσουν στην αποτελεσματικότητα της εκδήλωσής μας. 


 Πρόκειται να προβληθούν φιλμάκια σχετικά με το θέμα της τοξικοεξάρτησης στα τρία προαναφερόμενα κεντρικά σημεία του Χαλανδρίου σε αντίστοιχες γιγαντοοθόνες. Ακόμα θα υπάρχει μουσική κάλυψη της εκδήλωσης από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου στη συμβολή των πεζόδρομων Χαϊμαντά και Πλάτωνος, καθώς και κέρασμα από ζαχαροπλαστεία – καφετέριες του Δήμου μας.


Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους εκεί, επειδή όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε στην Πρόληψη ο καθένας με τον τρόπο του και από τη δική του θέση.