Title Image

Αναθεώρηση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Χαλανδρίου (Α Φάση)

Αναθεώρηση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Χαλανδρίου (Α Φάση)

Αναθεώρηση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Χαλανδρίου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 2ης Ιουνίου 2008 συζητείται η πρώτη φάση της αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Χαλανδρίου.
Η προκαταρτική πρόταση που διατυπώνεται αφορά περισσότερο τον εντοπισμό των στοιχείων που θα πρέπει να περιλαμβάνει, μια και η τελική πρόταση που θα διατυπωθεί στο Β στάδιο βασίζεται στην επιλογή του επιθυμητού σεναρίου και του επιθυμητού προτύπου χωρικής ανάπτυξης του Δήμου Χαλανδρίου εντός του πλαισίου των περιορισμών που θέτει το εξωτερικό περιβάλλον.
Οι γενικοί και βασικοί στόχοι του νέου ΓΠΣ που θα διέπουν το Δομικό Σχέδιο και την οριστική πρόταση του Β σταδίου της μελέτης δεν εξαρτώνται απο την επιλογή του σεναρίου και μπορούν να διατυπωθούν στο στάδιο αυτό. Αντίθετα ο βαθμός επίτευξης των θεμελιωδών αυτών στόχων/αρχών καθώς και οι όροι σχεδιασμού αποτελούν εξειδικεύσεις που αφορούν το επόμενο στάδιο.
Τα κείμενα (τεύχος Α) της μελέτης (τεύχος Β) αναθεώρησης του Α σταδίου απο την ανάδοχο εταιρεία PLAS ΕΠΕ-Α.Γεωργούλα-Δ.Ντοκόπουλος-Ε.Δρακοπούλου σε μορφή zip. Οι χάρτες της μελέτης αναθεώρησης (α τεύχος, β τεύχος, γ τεύχος)